Selim Yağcı, cumartesi akşamı gerçekleşen proje tanıtım toplantısında isim vermeden CHP’yi eleştirdi. Kendisiyle aynı gün projelerini açıklayan CHP adayı Sungur Turan’a ‘projelerimizi kopyalıyorsunuz’ göndermesinde bulundu.

Selim Yağcı, projelerini açıklamadan hemen önce yaptığı açıklamada; “Birileri bu konularda telaş içerisine giriyorlar. Bilecik Belediye Başkanlığı seçim süresi içerisinde bizlerin projelerinin açıklanacağını duyunca, aceleyle, telaşe ile hemen bir gece öncesinden basını çağırarak, sadece başlıklar halinde, bizim yaptıklarımızı teyit eder mahiyette projelerini açıkladılar.” dedi.  

Yağcı, CHP’li yetkililerin “Biz toplantı tarihimizi önceden belirlemiştik” açıklamasına cevaben, “Biz araya girmedik demek istiyorlar ama ‘dervişin fikri neyse zikri de odur.’ diyerek, CHP’nin kasıtlı olarak aynı günün sabahında projelerin açıkladığını ima etti.

Yağcı, “Ama güzel olan bir şey var, hem bizim yaptığımız projeleri teyit ediyorlar, bazılarından haberleri dahi yok. Yapılacak olan projeleri noktasında da, projelerin isimleri tahmin ediyorlar. Bu anlamda, yapılacak olan projelere muhalefet de onay vermiş oluyor. Bu, yaptığımız projelerin ne kadar önemli olduğunu, Bilecik’in geleceği açısından neleri ifade ettiğini gösteriyor” açıklamasını yaptı.  

Editör: TE Bilişim