İlimizi ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, hasta olan Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ilaç vererek acil şifalar diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çarşamba günü ilimize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

Rahatsızlığından dolayı gün içerisinde hiçbir programa katılmayan Yağcı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu makamında ağırladı. Başkan Yağcı’nın hastalığından haberdar olan Hisarcıklıoğlu eli boş gelmedi ve Yağcı’ya ilaç vererek kullanmasını istedi.

Yağcı’ya verdiği ilacı kendisinin hastalık öncesinde sürekli kullandığını belirten Hisarcıklıoğlu, ‘Bunu hasta olmadan içmeye başlarsan hiç hastalanmazsın’ diyerek tavsiyede bulundu.

Bu nazik davranışı kabul eden Yağcı, Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederken, “Benim de buna ihtiyacım vardı. Bugün hastalığımdan dolayı kalkamadım. Sizi karşılamam gerektiğini düşündüğüm için kalktım geldim” dedi.

Ziyaretin sonunda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Osmanlıca yazılan ve Türkçe'ye çevirisi yapılmış Dede Korkut Kitabı hediye etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Hisarcıklıoğlu'na, üzerinde 3 boyutlu Osmanlı Arması bulunan tablo ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.


 

Editör: TE Bilişim