Ak Parti 5. Olağan Bilecik İl Kongresi’nde konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı kısa konuşmada partisinin 2023 hedefine emin adımlarla yürüdüğünü söyledi ve İl, İlçe, gençlik ve Kadın Kolları teşkilatlarında görev yapan herkese teşekkür etti. Yeni il yönetimine başarılar dileyen Yağcı şöyle konuştu:

“Değerli kardeşlerim dünya üzerinde birçok millet, ülke, devlet var. Ama medeniye oluşturan milletler ve devletler çok az. İşte Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti dünya üzerinde olan birçok devletten, milletten çok özel ve çok farklı. Baktığımızda dünyada birçok parti, sivil toplum kuruluşları var. Ama AK Parti ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşası’ düsturu ile yola çıkan bir medeniyetin temsilcisi olarak, odağına insanı koyarak yola çıkan ve yolculuğunda bunu rota olarak benimseyen ilkeleri ile dünya üzerindeki tüm sivil toplum örgütlerinden çok farklı, çok özel ve geleceğe de bu anlamda emin adımlarla yürüyor.


Birçok şehirler, yerleşim yerleri var. Ama Bilecik taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, kuruluş ve kurtuluşun beşiği olması, Osmanlı medeniyetinin doğduğu topraklar olması hasebiyle çok özel ve çok farklı bir şehir. Bizler gerçekten böyle özel ve güzel bir memlekette yaşamak, böyle bir medeniyetin temsilcileri olarak AK Parti çatısı ve bayrağı altında hizmet etmek, Bilecikliler olarak böyle güzide topraklar üzerinde yaşayarak bu toprakların hizmetkarı olmaktan dolayı ne kadar dua etsek bu nimetlerin hakkını eda edemeyiz. Buralarda güçlü olmak 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyebilmemiz için temel sırrımız liderimiz, genel başkanımız, kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve genel başkanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, hoşgörü içerisinde ele ele gönül gönüle, yürek yüreğe inanarak emin adımlarla geleceğe yürümek gerekir. 


Bu zamana kadar AK Parti teşkilatları olarak üzerimize yüklenen, tabelasını milletin astığı ve bizlere emanet ettiği bayrağı ileriye taşımanın mücadelesini verdik. Bu mücadelemiz karşısında milletimiz teveccühü ile bizlere büyük payeleri nasip etti. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam ettiği sürece liderimizin önderliğinde daha birçok başarıları elde edeceğimizi ve gelecekteki yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyeceğimizden eminim.

İl teşkilatlarımızda, ilçe teşkilatlarımızda, partimizin her kademesinde görev yapan çok değerli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek kardeşlerimize canı gönülden başarılar diliyorum.”  

Editör: TE Bilişim