Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın  belediye başkanlarına yönelik düzenlediği toplantıya katıldı.

İlimiz için gerek bölgede gerek ülke çapında gerçekleştirilen toplantı ve çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Ülkemizin enerji konularındaki politikasını Belediye Başkanlarına anlatan Bakan Albayrak, büyükşehir ve il belediye başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda şehirlerin faaliyetleri, yeni projeleri ve enerji noktasındaki durumu hakkında görüş aldı.

Kolektif bir çalışma anlayışı ile milletvekillerine de daha önce bilgilendirme yapan Bakan Albayrak, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarıyla  gerçekleştirdiği toplantıda, dünya genelinde enerji politikalarını içeren bir bilgi aktarımı da gerçekleştirdi.

Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarının, kendi şehirlerinde gördükleri eksiklikleri de Bakan Albayrak’a ilettiği toplantıda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in şu anki durumu ve yapılması gereken çalışmalar hakkında Albayrak'a bilgi verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantının ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a üzerinde 3 boyutlu Osmanlı Arması bulunan  tablo hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim