Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuyla ilgili şunları söyledi:
"Biz Dubai’ye veya yurtdışına çıkış kararını meclisimizin tüm parti yetkilileri ile birlikte karar aldık. Oy birliği ile bir karar çıktı. Bir arkadaşımız kararsız kaldı. Gönlümüz isterdi ki böyle gidilmeyeceğine ilişkin bir karar da olacaksa, yine birlikte istişare ile bir karar alınsın. Ama demek ki arkadaşlarımız Bilecik’i çok fazla tanımıyorlar.
O karar alındığında dışarıdaki tepkinin ne olacağını kendileri düşünememiş, değerlendirememişler. Dışarıda tepkilerden korktuk, vazgeçtik gibi bir şey oluyor. Eğer bir karar alıyorlarsa, bu kararın da arkasında durabilmeyi, o iradeyi gösterebilmeyi başarmamız lazım. Hem o iradenin bir ay içerisinde sakat hale gelmesi ayrı bir sıkıntı, hem de birlikte başlanılan bir işin yarı yolda bizlere bildirmeden mikrofonlara konuşarak o anlamda centilmenlik kuralına aykırı bir şekilde davranışta bulunulması üzücü.
Bizim Dubai’ye gitmek gibi Ak Parti grubunun bir hevesi, beklentisi yok. Bu genel bazda alınan ve her kesimden istenilerek alınan bir yurt dışı gezisi."


Editör: TE Bilişim