Bilecik Malhatun İlkokulu'nda eşiyle birlikte oyunu kullanan Başkan Selim Yağcı, seçmen ve seçim görevlileri ile selamlaşarak, çıkan sonucun ülkemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Bugün gerçekten ülkemiz için tarihi bir gün yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu güzel ve önemli günü hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halkımız, kendi iradesiyle, kendi oyuyla, devlet başkanını, cumhurbaşkanını seçecek. Az önce gürdüğünüz şekilde tüm hemşehrilerimiz ve Türkiyedeki tüm vatandaşlarımız gibi biz de oylarımızı kullandık. Kullanılan oyların öncelikle vatanımıza, milletimize, insanımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Tabii ki hayırlısı ne ise o olsun. Biz bir siyasi partinin mensubuyuz. Genel başkanımız, cumhurbaşkanı adayı. Gönlümüz, isteğimiz ve çalışmalarımız, evveliyata ilk turda onun seçilmesinden yana. Ama taktir ne ise, bu akşam sandıklarda çıkan sonucun, milletten çıkan kararın, en doğru karar olduğuna şimdiden canı gönülden inanıyoruz. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum."
Editör: TE Bilişim