Bozüyük ilçesinde eğitim öğretim faaliyeti gerçekleştiren Özel Orhangazi ilkokulu ve ortaokulu İngilizce eğitimini dersle sınırlı tutmuyor.

Tea Time (Çay Saati) etkinliği ile İngilizce öğretmenleriyle ve dil bilen okul çalışanlarıyla  öğrenciler biraraya gelerek öğrendikleri İngilizce teoriyi, pratikte uygulayarak gerçek yaşama yansıtıyorlar.

İngilizce Zümre Başkanı Ercan Bayrakçı , İngilizce eğitimini geliştirecek ve öğrencilerin konuşma becerisinde aktif bir şekilde rol alacağı, 'Tea Time (Çay Saati)' etkinliği ile yabancı dil öğretmenleri ve öğrencileri bir araya getirdiklerini söyleyerek, böylelikle öğrencilerin İngilizce konuşup pratik yaparak, daha çabuk öğrendiklerini kaydetti.

Okul Müdürü Mehmet Yavaş ise, "Haftanın belli günlerinde gerçekleştirilen etkinliğimizde, öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri ile sabahları 20 dakika boyunca öğrencilerin derste öğrendikleri kelimeler, dilbilgisi ve kalıplarla ve bir kitaba bağlı kalmadan, güncel konular ve günlük yaşam hakkında çay ve kahve eşliğinde özgürce sohbet ediyor. Güne İngilizce sohbetle başlayan öğrencilerimiz bu etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getiriyorlar" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim