Sokak hayvanları için gazetemiz önüne bıraktığımız mama ve su kapları sürekli çalınıyor.

YARIN Gazetesi olarak, özellikle kış aylarında aç ve susuz kalan hayvanlar için hayati önem taşıyan mama kaplarına dahi tenezzül edebilen tüm  kirli zihniyetleri;  insanlığın en temel  gerekleri  olan anlayışa, merhamete ve canlıların yaşam hakkına saygı duymaya davet ediyoruz.

İnsanlığımıza dair utandıran anlardan birisi de Yarın Gazetesi’nin güvenlik kameralarına yakalandı. Gazetemiz Sahibi Mehmet Özgür tarafından her gün sokak hayvanları için  işyerimizin önüne bırakılan mama ve su kaplarının kaybolması üzerine güvenlik kameralarını incelememiz sonucunda şok eden bir olay ile karşılaştık.

Görüntü kayıtlarına göre, 10 Ocak Perşembe günü akşam 20.00 sularında, elinde pazar çantası olduğu görülen bir kadın, gazetemiz önünden geçerken mama ve su kaplarını alarak çantasına atıyor. Dünyada bizim kadar yaşama hakkı olan hayvanlara ait mama kaplarını çalarken biran bile tereddüt gösterilmeden, son derece soğukkanlı bir şekilde yapılan hırsızlığa yapılacak tüm yorumları tüm vicdan sahibi okuyucularımıza bırakıyoruz...

Öte yandan, Yarın Gazetesi olarak mama kaplarını çalan kadına sesleniyoruz!

Sokak hayvanlarının karnını doyuran iki mama kabı, sizin için kapı önünden çalmaya utanmayacak kadar önemliyse gazetemiz yetkililerinden yardım isteyebilirsiniz.  Gazetemiz, insan ve hayvan ayırt etmeden her canlının ihtiyacını imkanları ölçüsünde karşılamaktan hiçbir zaman geri durmamıştır.

Bu suçunuzu belki adli makamlar gözardı edebilir fakat Allah’ın adaleti asla...

Sizi kamuoyunun vicdanına ihbar ediyoruz.

Editör: TE Bilişim