AK Parti Bilecik Belde ve Belediye Başkanları tanıtım toplantısı teşkilatların yoğun katılımıyla gerçekleştirilirken Vezirhanlı AK Gençlerin Belediye Başkanı adayı Kemal Gergin’e yönelik attıkları slogan toplantıya damga vurdu.

AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in tek tek Belde ve İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttığı aday tanıtım toplantısında ilk ismi açıklanan aday Bayırköy Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman oldu. Yoğun slogan ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Başkan Adayı Yaman’ın ardından ismi açıklanan Dodurga Belediye Başkanı Adayı Selim Tuna da partililer tarafından yoğun alkış ve sloganlarla sahnedeki yerini aldı.

3’üncü aday Vezirhan Beldesi’nin genç Belediye Başkan Adayı Kemal Gergin’in isminin açıklanmasının ardından ise Vezirhanlı AK Gençler adaylarını yoğun alkış ve yoğun slogana tabi tuttular.

AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Başkan Adayı Kemal Gergin için "en genç başkan adayı" ifadesini kullandı. Vezirhanlı AK Gençler “Vezirhan seninle gurur duyuyor” sloganı ile Başkan Adayı Gergin’i desteklerken, ardından yoğun olarak “Kemal seni başkan yapacağız” tezahüratları attılar. “Kemal seni başkan yapacağız” sloganının ardından katılımcılar tarafından yoğun alkış alan Başkan Adayı Kemal Gergin ise salonu selamladı.

Editör: TE Bilişim