31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi Vezirhan beldesinden Belediye Başkanı adayı olan ve seçimi kazanan MHP’li Başkan Hüseyin Ocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’ndan önce “her şey güzel olacak” sloganını kullandı.

Vezirhan beldesinde seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, seçimler öncesi beldede kullandığı seçim bürosunun üst tarafına “her şey güzel olacak” yazdırmıştı.

31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinin iptal edilmesi sonrasında İstanbul’da bilindiği üzere 23 Haziran’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri tekrarlanacak. 31 Mart seçimlerinde “İmamoğlu varsa, çözüm var” sloganını kullanan Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran seçimleri öncesi kullandığı slogan ise, “her şey güzel olacak” oldu.

Birçok vatandaş Vezirhan’da gerçekleşen seçimlerde “her şey güzel olacak” sloganının vatandaş üzerinde büyük etki yaptığını söylerken, 23 Haziran’da yinelenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu içinde etki yapacağı yorumlarında bulundu.

Editör: TE Bilişim