AK Parti Bilecik ilçe ve beldelerinden 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi aday adaylığı başvuruları devam ederken, kamu görevinde çalışan adaylar da istifalarını sunmaya başladı.

Vezirhan Belediyesinde memur olarak çalışan Kemal Gergin, görevinden istifa ederek 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Vezirhan Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu.

Öte yandan önümüzdeki seçimlerde yeniden aday adayı olmayı düşündüğü öğrenilen ve güçlü adaylar arasında gösterilen  Vezirhan’ınmevcut Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un yanısıra aday adayı olan Kemal Gergin’in de güçlü bir aday adayı olduğu konuşuluyor.

Vezirhan Belediyesinde Muhasebe Müdürü olarak çalışan ve Vezirhan halkı tarafından oldukça sevildiği bilinen Gergin, Vezirhan AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu şu sözlerle duyurdu:
doğup büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim Vezirhan’ımıza, birlikte yaşamaktan onur ve mutluluk duyduğum değerli Vezirhanlı hemşerilerime daha iyi hizmet edebilmek düşüncesiyle 31 Mart 2019 tarihindeki Yerel Seçimlerde, AK Parti’den Vezirhan Belediye Başkanlığına aday olmak için, görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. 2007 yılından bugüne kadar birlikte görev yaptığımız Belediye Başkanlarıma ve mesai arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Dünyada Halka, ahirette Hakk’a hesap verebilme şuuruyla çıktığımız bu yolda, halkına gülümseyen, halkını gülümseten bir hizmet anlayışıyla Önce Millet, Önce Memleket diyorum… Ve inanıyorum ki; tevazu kazanacak, samimiyet kazanacak, Vezirhan kazanacak.”

Editör: TE Bilişim