İstanbul Bilecik yolu üzerine kurulan Vezirhan Tesisleri, hem yöresel ürünlerin tanıtımı, hem de turistik bir değer olma anlamında ilimizin öne çıkan mekanlarından biri haline geldi.

Coğrafi konumu itibari ile önemli bir geçiş noktasında olan Vezirhan Tesisleri, Bileciklilerin haricinde güzergahtangeçen yolcuları durdurarak, keyifle vakit geçirmesini sağlıyor.

Bilecik’in tanıtımı açısından bir turizm potansiyeli olan tesis, artık ünlüleri de ağırlıyor. Seksenler dizisinin oyuncuları; Şoray Uzun, Aydın Sarman, Berat Yenilmez ve yapımcısı Birol Güven oyuncu Gizem Karaca, şarkıcı Ankaralı Turgut, futbocu Alper Potuk, oyuncu Şencan Güleryüz, oyuncu Alper Türedi, eski Hakem Hakan Sıraselviler, oyuncu Yavuz Seçkin ve şarkıcı Hakkı Bulut şuana kadar gelen ünlüler arasında.

Çeşitli illerden Bilecik’i ziyarete gelen turist grupları da Vezirhan Tesisleri’ne uğramadan geçmiyor. Yöresel lezzetleriyle günde birçok kişiyi ağırlayan tesis, güleryüzlü personeli ve hizmet kalitesiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim