Aylardır merakla beklenen veteranlar basketbol maçı cumartesi günü oynandı. İlimizin tanınmış simaları, Bilecik’in kurtuluş günü olan 6 Eylül'de bir ara gelerek unutulmaz bir organizasyona imza attılar. Aylardır antrenman yapan ve maça hazırlanan; sayfa editörümüz Cafer Elmas, Burçin Erhan Kip, Bora İmadoğlu, Cumhur Çakan, Dilaver Tetik, Hakkı Küçük, Murat Yardımcı, Soner Olgun, Serdar Özer, Yasin Pala, Aziz Torun, Benan Pamukçu, Hakkı Aynur, Hakan Selen, Hasan Kol, Hüseyin Oksak, Murat Durmaz, Onur Yazar, Taner Baştuğ, Tuncay Özdinç ve Yeşer Karabulut ortaya koydukları performansla adeta gençlere taş çıkardılar.



Organizasyona katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı da beyaz takım forması giydi ve kısa süre sahada kalarak bu heyecana eşlik etmiş oldu. Başkan Yağcı, önümüzdeki sene bu organizasyonu daha geniş katılımla ve imkanlarla gerçekleştirme fikrileri olduğunu dile getirdi.


6 Eylül olması nedeniyle şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizasyonda Murat Durmaz klasik gitar eşliğinde söylediği şarkılarla tribünleri dolduran izleyicilere keyfili dakikalar yaşattı. Geçmiş ve günümüzden fotoğraflarla hazırlanan slayt gösterisinin ardından beklenen maç başladı.



Gösteri maçının ötesinde kıyasıya mücadeleye sahne olan maç, 18-18 beraberlikle sonuçlandı. Sahada terleyen oyuncuları maç boyunca tribündeki aileleri de yalnız bırakmadı. Maçı Bilecik Barosu Başkanı Halime Aynur, Bilecikspor eski başkanlarından Ali Pamukçu ve Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun izledi. Katılan tüm basketbolculara protokol tarafından  madalya takıldı.






























Editör: TE Bilişim