Cafer Elmas

Gençlere basketbolu sevdirmek, basketbol ruhunu yeniden canlandırmak adına yapılması planlanan gösteri maçına, ilimizin önemli ve renkli simalarının yanı sıra eski milli basketbolcular ve uluslararası üne sahip oyuncular da katılacak.

Geçtiğimiz günlerde Facebook’tan yazdığı mesaj ile Veteranların gösteri maçına katılacağını açıklayan Mirko Miliçeviç’in ardından Vestel Baş antrenörü Milli Basketbolcu Emre Dağdelen’in de kesin olarak maça katılacağı öğrenildi.


Bilecik’in Veteranı Hakkı Küçük ile telefonla görüşen Dağdelen, Bilecik’te düzenlenecek Veteranlar gösteri maçına kesin olarak katılacağını belirtti.

Öte yandan Bozüyük’lü hemşerimiz olan mili basketbolcu şu anda İstanbul’da Pendik Atatürk İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Aziz Alemdar’da yarin11.com internet sitemizde haberi okuyup bize ulaşan ve Veteranlar gösteri maçına katılabileceğini belirten milli basketbolcularımızdan. 

Milli basketbolcu Harun Erdenay’ın arkadaşı ve  çok samimi olduğunu belirten Alemdar, Bilecik’e yapılacak Veteranlar gösteri maçına Harun Erdenay’ı da davet edebileceğini ve getirebileceğini söyledi.


Ünlü basketbolcularda Mirko Miliçeviç, Milli Basketbolcularımızdan Vestel Baş antrenörü Emre Dağdelen, Aziz Alemdar’ın kesin katılacağı Bilecik’te yapılacak olan Veteran gösteri maçına İTÜ Antrenörü Cihan Sever Yeşildağ, Orhun Ene ve eşi  Zeynep Gül Ene, Konya Sistem Koleji’nden Tülin Akyüz, Efe Aydan’nın da katılacağı belirtiliyor.


Editör: TE Bilişim