Öğrencilerini ve velilerini akademik ve sosyal yönden geliştirmeyi amaç edinen, yarışmacı tüm platformlarda yerini alan, tüm teknolojik ve bilimsel gelişmeleri aktarmada rehber olan Özel Edebali Eğitim Kurumları “Anne Baba Davranış ve Tutumları” konulu seminerde bir araya geldi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen seminerde Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hatice Ecem Gezer’in velilere sunduğu seminerde anne ve babaların çocuklarına karşı sergilediği davranışlar üzerine konuşuldu.

Velilerin ve öğrencilerin gelişimine önemli katkıda bulunan seminer Özel Edebali Eğitim Kurumları Kurucusu Saadet Güzel’in teşekkür konuşması ve konuşmacı Hatice Ecem Gezer’e çiçek takdimi ile son buldu.

Okul Kurucusu Saadet Güzel konuşmasında,anne-baba tutumlarının, genel olarak çocuğun yetiştirilmesinde anne ve babanın başvurduğu sözsel ve fiziksel iletişimleri kapsadığını; benimsenen bu tutum ve davranışlar, birey psikolojisi üzerinde ciddi etkiler bıraktığını;  bu etkiyi olumlu yönde çocuklarımıza yönlendirebilmenin çocuklarımızın gelişimleri açısından son derece önemli olduğu vurgusu yaptı.

Editör: TE Bilişim