Bilecik Anaokulu öğrencileri ve velileri, ‘Çocuklar üşümesin’ diyerek yardıma muhtaç öğrenciler için yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde veliler yardıma muhtaç öğrenciler için atkı ve bere ördü, hayırsever vatandaşlar da kaban yardımında bulundu.

Minik öğrenciler ve velilerin özenle yürüttüğü kampanya sonunda toplanan malzemeler, yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırılmak üzere Nevşehir’e yollanacak.

Bilecik Anaokulu öğrencileri yardıma muhtaç  çocuklar için “Çocuklar Üşümesin '' adında yardım kampanya başlattı. Bilecik Anaokulu Öğretmeni Ayşe Oksak öncülüğünde başlatılan kampanya çerçevesinden minik öğrenciler ve veliler tarafından kaban, atkı ve bere toplandı.  

Minik öğrencilerin velileri elleriyle yardıma muhtaç öğrenciler için bere ve atkı örerken toplanan yardımların Nevşehir’de belirlenen bir okula yollanacağı belirtildi.

Toplanan yardımlar Bilecik Anaokulu’nda öğrenciler ve veliler tarafından kolilendi.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Müge Üstünbaş, yardıma muhtaç öğrencilere ulaşarak ihtiyaçları karşılamak üzere proje ürettiklerini ifade ederken proje kapsamında yardımlarını esirgemeyen Bilecik halkına ve velilere teşekkürlerini iletti.

Proje yürütücü olan Anaokulu öğretmeni Ayşe Oksak ise yaptığı açıklamada Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçerek yardıma ihtiyaç duyan okulları belirlediklerini söyledi.

Öğrencilerin de yardım duygusunu geliştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Oksak, ‘Mont yardımında bize yardımcı olan Bilecik’in güzel ve yürekli insanlarına teşekkür ederiz’ dedi.

Kolilenen yardım malzemeleri bu hafta içerisinde yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırılacak. 


Editör: TE Bilişim