Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi yanında yapılmakta olan pansiyon binası inşaatının güvenlik önlemlerinin az olduğunu ve bu durumun öğrenciler açısından tehlike arz ettiğini belirten veliler çocukları için endişe duyduklarını dile getirdiler.

Yapım aşaması devam etmekte olan 100 öğrenci kapasiteli Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi Pansiyon binasının inşaat çalışmaları devam ediyor. Okulların açılması ile birlikte Ertuğrulgazi Lisesi’ne gitmekte olan öğrencilerin velileri inşaatta ki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu dile getiriyorlar.

Okulun hemen yanında devam eden inşaat çalışması sırasında kullanılan bazı araç ve gereçlerin tehlike arz ettiğini belirten veliler zaman zaman da iş makinelerinin bölgede çalışma yaptığını iddia ederek okul giriş ve çıkışlarında çocuklarına her an bir zarar gelebileceğini aktardılar. Hatta bazı duvarlarda demirlerin dışarıya doğru çıktığını aktaran veliler, paslı demirlerin çocuklara ciddi anlamda zarar verebileceğini belirttiler.

Bu noktada yetkililere çağrıda bulunan veliler, “Ertuğrulgazi yurt binası güvenlik önlemleri yetersiz” derken herhangi bir öğrenciye zarar gelmeden duruma çözüm üretilmesi gerektiğini vurguladılar.

Editör: TE Bilişim