Bozüyük’te yeni Devlet Hastanesi’nin açılışına sayılı günler kala AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’dan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve  Bozüyük eski Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür geldi.

Vekil Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozüyük’te yeni yapılan ve açılışı yapılacak olan Devlet Hastanesi kazandırılmasında emeği geçen ilk önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e ve Belediye Başkanı olduğu dönemde hastanenin arsasını tahsis eden Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

Milletvekili Selim Yağcı’nın, Halil Eldemir ve Fatih Bakıcı’ya teşekkür etmesi takdirle karşılanırken, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın yaptığı paylaşım şu şekilde:  

“AK Parti olarak hemşehrilerimizin bir ihtiyacına daha çözüm bulmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük yeni Devlet Hastanemiz hasta kabulüne başlamıştır. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Hastanemizi şehrimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcımız Halil Eldemir olmak üzere arsayı temin eden önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Hep birlikte daha iyiye, daha güzele..”

Editör: TE Bilişim