AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yapan Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı ve muhalefete yüklendi.

AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde özellikle kadınların ve gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda konuşma yapan Milletvekili Selim Yağcı,yerel ve genel siyasete ilişkin birçok konu hakkında konuşma gerçekleştirirken,Bilecik Belediyesi’ne yönelikte eleştirilerde bulundu.Vekil Yağcı, “Genel başkanınızın attığı 30 milyonluk temelin parasını sizin devirmek istediğiniz Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kongre merkezi önüne heykel yaptınız şatafatlı açılış yaptınız ama arkanızı dönüp kongre merkezini yapana bir teşekkür bile etmediniz” derken, “Siyaset, bir milletin değerini yükseltilmesi için yapılır ve bazı konular vardır ki siyaset yapılmaz. Ancak bugün öyle bir muhalefet ile karşı karşıyayız ki siyaset yapılmayacak konuları dahi kullanmaya çalışıyorlar. Bunlardan bir tanesi de ülkemizin sınır güvenliğidir. Parti binalarına ‘Sınır namustur’ pankartı asanların namustan anlayışının iki ip ve bir bezden ibaret olduğunu görüyoruz. Sivas’ta mandacılığı reddeden, ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyen, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenler PKK’nın uzantısı HDP ile birlikte hareket ediyor. Başka menfaatleri için çekinmeden işbirliği yapıyorlar. İnsanımız İYİ Parti gibi partilere muhafazakar milliyetçi diye destek veriyor. Eğer milliyetçiysen muhafazakarsan gereğini yap. Yoksa çıkar o cübbeyi çıkar at herkes senin ne mal olduğunu görsün.”ifadelerinde bulundu.

Bilecik’teki altyapı sorununa da değinen Vekil Yağcı,,kendi dönemlerinde o sorunun çözüldüğünü lakin yeni yönetimin yeninden altyapı sorunu için çalışmalar yaptığını belirtirken, “Yapmak istediklerini söyleyince ‘Engel oldular’ demesinler diye yapılmasından yana olduk.”dedi.

Editör: TE Bilişim