Milletvekili Selim Yağcı ile AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhur İttifakının üyeleri ile birlikte Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılı nedeniyle ilimizdeki Erzurumlular ile bir araya geldi.

Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında Erzurumlu vatandaşlar ile bir araya gelen Vekil Yağcı ile Başkan Yıldırım birlik, beraberlik mesajı verdiler.

“DADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vekil Yağcı buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılı sebebiyle ilimizdeki Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni Cumhur İttifakımızın çok değerli il ve ilçe başkanlarımız ve üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun’a ve Erzurumlu hemşerilerimize, Dadaşlara misafirperverliği için teşekkür ediyorum.Hep birlikte daha iyiye daha güzele.”dedi.

“RABBİM MUHABBETİMİZİ DAİM ETSİN”

Başkan Yıldırım ise,“Erzurum’ un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılı sebebiyle ilimizdeki Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun’a ve Erzurumlu Hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, muhabbetimizi daim etsin inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim