Milletvekili Yaşar Tüzün, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı’nın Covid-19 sebebiyle ekonomik sıkıntılar içerisinde olan esnaflara yönelik başlatmış olduğu,“Alışverişlini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” kampanyasına destek oldu.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Vekil Tüzün, sosyal medya hesabından Başkan Subaşı’nın çağrısına destek amaçlı yaptığı paylaşımında, “Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte 'Birlikten Kuvvet Doğar' düşüncesi ile yapacağımız alışverişleri yerel esnafımızdan yapalım. Haydi, Bilecik 'Hep Birlikte Başaracağız', güzel ve sağlıklı günleri 'Hep Birlikte' kutlayacağız.” dedi.

BAŞKAN SUBAŞI ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

2021 yılını ekonomik sıkıntılar içerisinde karşılayan esnafların Koronavirüs sebebiyle zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, “Alışverişlini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” kampanyası başlatmış ve, “Üzerimde yok, sonra veririm dediğin, iyi günde kötü günde,beraber olduğun,gördüğünü değil,lazım olanı aldığın yerel esnafına bu zorlu süreçte sahip çık” derken, Bilecikli vatandaşlara yönelik “Alışverişini yerel esnaftan yap” çağrısında bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim