Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye binası yanında yapılan Otopark açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında Bilecik Valisi Bilal Şentürk’e ve atanmış bürokratlara verip veriştirirken, “seçilmiş insan birbirini sevmek sorunda değildir ama seçilmiş insana saygı duyma herkesin asli temel görevidir” dedi.

Bilecik’e atanan Vali Bilal Şentürk ve bürokratların Belediye’nin çalışmalarına engel olmaya çalıştığını belirten Vekil Tüzün, bu noktada açtı ağzını yumdu gözünü, “iki dudak arasında atananlar yapılan hizmete destek değil köstek olmasınlar yeter.”

“Seçilmiş insana saygı duyma herkesin asli temel görevidir”

Tüzün, “siyaset uzun nefesli maratondur, bu maratonda dönem dönem siyasi partiler gelir geçer, dönem dönem yöneticiler gelir geçer ama halkın takdiri ile, milletin takdiri ile göreve gelenler tıpkı İngiltere’de olduğu gibi Tanrı’dan sonra seçilmişliğe saygı vardır. Seçilmiş insan birbirini sevmek sorunda değildir ama seçilmiş insana saygı duyma herkesin asli temel görevidir.”

“Başta Bilecik Valisi’ne…”

Bugün iki dudağın arasında atanan bürokratlara bu alandan seslenmek istiyorum. Başta Bilecik Valisi’ne ve Bilecik’te iki dudak arasında atanan bürokratlara, Bilecik Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri engellemek, Bilecik halkına yapılacak en büyük kötülüktür.

“İki dudak arasında atananlar destek değil, köstek olmasınlar”

Dolayısıyla Sayın Vali’ye ve bürokratlara Bilecik Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerine bırak destek vermelerini, köstek olmalarını istemiyoruz. Biz milletimizle, halkımızla, Belediye Meclisi kadromuzla Bilecik’e en iyi hizmeti etmeye hazırız. Bundan kimsenin kuşkusu ve tereddüdü olmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim