AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, geçtiğimiz gün Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti Bilecik il danışma meclisinde yeni yapaılacak olan Devlet Hastenesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan toplantıda 2015-2016 yılları arasında gerçekleştirilen proje ve icraatların bulunduğu sunumu yapan ve yaptığı sunumda Sağlık yatırımları anlanında 2017 yılını çok önemli bir yıl olarak nitelendiren AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Sağlık alanında yapılan çalışmalar ile ilgili verdiği sunumda, geçtiğimiz günlerde inşaat ihalesi belli olan ve Yenişehir yol sapağına yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane ile ilgili olarak “Şu anda inşa edilen en modern hastane olacak” ifadelerini kullandı.

Eldemir, “İddialı bir şekilde söyleyebilirim; Şu anda inşa edilen en modern hastane olacak. Diğer taraftan da aynı şekilde 4 noktada devam eden sağlık hizmetlerini tek çatı altına toplayacağız. Bunlar yatırım programına alındı, mimari projeleri bitti, önümüzdeki günlerde de diğer uygulamaların projeleri yapılacak inşallah 2017’nin ortalarında bu da ihale edilmiş olur. Yatırım programında olduğu için rahat konuşuyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim