AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı, beraberindeki partililer ile birlikte gazetemizi ziyaret ederken, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştiren vekil adayı Yağcı, Milletvekili seçilip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittiğinde farklı bir Milletvekili modeli çizeceğini söyledi. Yağcı ayrıca, Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte edinmiş olduğu tecrübeyi başka bir yerde edinmenin mümkün olmadığını ve Milletvekili seçildiğinde önceliği hastane ve Yenişehir yolu sorununu çözmek için çaba harcayacağını belirtti.

Vekil adayı Yağcı, konuşmasında; “bir seçim süreci yaşıyoruz ben bu anlamda her konuşmamda da gittiğim yerlerde de söylüyorum, gerçekten tüm milletvekili adayı arkadaşlarımızı kutluyoruz. Yani böyle bir güzel ortamı sağladıkları için karşılıklı olarak siyasette rol almak isteyen insanlar bence memleketin derdine bir çare bulmak için kendisini ortaya atan insanlar. Onun içinde her aday saygıyı ve takdiri hak ediyor. Sonuçta milletimizin sağ duyusu, basireti, feraseti kendisine en iyi hizmeti yapacak ve beklentisi en yüksel olan adaylar üzerinde buluşulacak ve onlar tercih edecek. Milletimizin vereceği kararda başımızın üstüne, diyecek başka bir şeyde yok. Onun için güzel gidiyor. Bir sıkıntımız yok. Aday arkadaşlarımızın hepsi gayet mütevazı ölçekli çalışmalarını yapıyorlar. Bizde kendi çalışmalarımızı yapma gayreti içerisindeyiz. Bilecik’te sadece bizi bir siyasetçi olarak görmemelerini arzu ediyorum. Tabi biz Bilecik’in gerçekten 15 yıldır da derdi ile dertlenen, inşallah oraya nasip olur gidersek de farklı bir milletvekili profili ile şehrimize faklı bir aktivite kazandırma gayreti içerisinde olacağımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Vekil adayı Selim Yağcı’ya ziyareti esnasında; AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Nail Öztürk ve partililer de eşlik etti.

Editör: TE Bilişim