Şehitler Parkı karşısındaki binanın asansörünün önünde unutulan valizi bomba sanan vatandaşlar kısa süreliğine panik yaşarken valizin öğrenciler tarafından unutulduğu anlaşıldı.

Ülke genelinde yaşanan terör eylemleri Bilecik’te de vatandaşları tedirgin etti. Bir süredir ülkemiz, terör örgütlerinin saldırıları ile bir kaos ortamına sokuldu. Bunun sonucunda insanlar heran terör saldırısı altında kalma ihtimali ile tedirginlik için yaşamaya başladı. Bunun bir örneği de dün ilimizde bir valizin bomba sanılması ile yaşandı.

Şehitler Parkı karşısındaki Dindar Apartmanı’nın asansörü önünde bulunan ve bir süre orada kalan valizi bomba sanan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Binanın etrafında kısa süre panik yaşanmasının ardından olay yerine gelen polis inceleme başlattı. Valizin bir süre sonra şehir dışına çıkacak olan öğrenciler tarafından unutulduğu anlaşıldı. Geçtiğimiz günlerde de Ziraat Bankası önünde unutulan bavul, bomba olabileceği şüphesiyle vatandaşlar tarafından bildirilmiş, Emniyet ekipleri gerekli önlemleri almıştı.

Söğüt’te canlı bomba paniği

Canlı bomba tedirginliğinin bir örneği de Söğüt’te yaşandı. Uzun zamandır Emniyet tarafından aranan bir şahsın canlı bomba olabileceği uyarısı yapıldı. Aranan kişinin kısa bir süre sonrası dolandırıcılık şüphesi ile arandığı ortaya çıktı. 

Editör: TE Bilişim