Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ,“Vatan Savaşından Milli Hükümete Atatürk Devrimleri ve Çıkış Yolu” konulu konferans vermek üzere ilimize geliyor.

     Bilecik İl Başkanlığının daveti üzerine Cumartesi günü saat 13.00’da Belediye Kültür Sitesi’nde halk ile buluşacak olan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, "Vatan savaşından Milli Hükümete giden yolda, Türkiye, Suriye, Irak, İran ve Rusya ile komşuluk ilişkileri, emperyalizme diz çöktürme, Cumhuriyet devrimini tamamlama ve çıkış yolu" konulu konferans ile Türkiye’nin son dönemlerindeki siyasi tablosunu masaya yatırarak çözüm önerilerini ortaya koyacak.

"Ülkemiz ateş çemberi içindedir"

     Konuya ilişkin açıklamada bulunan Vatan Partisi İl Başkanı Niyazi Güner, son zamanlarda Ortadoğu’da yaşanan karışıklıklara değinerek, ülkemizinde ateş çemberi içerisinde olduğunu söyledi. Başkan Güner, “Amerikan emperyalizmi artık bu topraklarda istediği gibi at koşturamayacaktır. Ülkemiz Türk Ordusu’nun bölücü terör örgütlerine karşı verdiği başarılı mücadele ile Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği tam istiklal yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Önümüzdeki sorunları artık Ak Parti Hükümeti ile aşmamız mümkün değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara çözüm arayışları partimizin önderliğinde yön bulacaktır.

     Genel başkanımız Sayın Doğu Perinçek, çözümleri ile vatansever Bilecik halkını aydınlatacaktır ve herkesi konferansımıza davet ediyoruz” .Dedi.

Editör: TE Bilişim