Bilecik'te gerçekleştirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimleri Vali Vekili Mehmet Taşdöğen başkanlığında yapıldı.

İl merkezindeki halka açık mekanlarda ve iş yerlerinde sağlık ve güvenlik tedbirlerine ilişkin inceleme yapan ekiplere öncülük eden Vali vekili Taşdöğen, sosyal mesafe ve maske kullanımını denetleyerek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İş yerlerinde ve caddelerde maske ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını inceleyen Taşdöğen, ''İçişleri Bakanlığımızın başlattığı Türkiye çapındaki koronavirüs denetimlerini gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi, ilimizde merkez ve bütün ilçelerimiz dahil olmak üzere bu denetimleri yapmaya devam ediyoruz. Polis, jandarma, sağlık ekiplerimiz ve kurumlarımızla umuma açık alanlarda ve vatandaşların bulunduğu alanlarda denetimleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istiyoruz. Denetimlerimiz sürekli olarak devam edecek. İnşallah biran önce koronavirüs salgınından kurtuluruz.'' dedi.

Kontroller sırasında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları tespit edilenlere, polis ve zabıta ekiplerince uyarılarda bulunuldu.

Editör: TE Bilişim