Vali Tahir Büyükakın, Osmaneli İlçesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
 

İlk olarak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Mahalle, Köy Muhtarları ve bazı daire müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Vali Büyükakın, daha sonra Düzmeşe köy yolunda ve Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek birtakım incelemelerde bulundu.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan. Mahalle muhtarları ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda Vali Tahir Büyükakın, “Değerli Muhtarlarımız, bildiğiniz gibi bu toplantılarda bizler değil sizler konuşacaksınız. Bizler sizleri dinlemeye geldik. Köy ve mahallelerinizde bulunan sorunları dinleyelim ki, ilgili müdürlerimiz ile birlikte sorunlara çare üretelim” dedi.

Tek tek muhtarlara söz vererek, köy ve mahallelerin sorunları hakkında da bilgi alan Vali Büyükakın, toplantı sonrası Osmaneli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ardından sıcak asfalt kaplama çalışması yapılan Düzmeşe Köyü’nün yolunu inceleyen Vali Tahir Büyükakın, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali Tahir Büyükakın, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ayde Alüminyum fabrikasını ziyaret etti. Fabrika sahibi Doğan Zaimoğlu ve fabrika müdürü Kamil Can Yılmaz ile birlikte işletmeyi gezen Vali Tahir Büyükakın, fabrikada üretilen Alüminyum mamulleri inceledi ve üretim hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim