Vali Süleyman Elban belediye başkanları ile Vezirhan'da yemekte bir araya geldi.
Hey ay düzenlenen ve bu kez ev sahipliğini Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'un ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile Bayırköy belediye başkanı Mustafa Yaman katıldı.


Çeşitli projelerin ve çalışmaların hakkında bilgi verildiği toplantıda Valimiz Elban, ''Yapılan değerlendirmeler çerçevesinde, ilimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini isabetli bir şekilde ortaya koymaya çalışıyoruz. Yatırımları ihtiyaç ve öncelikler doğrultusunda hep birlikte yapacağız. İlimizin faydasına olabilecek çalışmaları ve hizmetleri değerlendirmekteyiz. Amacımız insana hizmet etmek.'' dedi.


Bilecik ve ilçelerinde kış mevsimi nedeniyle sürücülerin, vatandaşların ve öğrencilerin mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarının süreceğini aktaran, Vali Elban İstanbul, İzmir ve Şırnak'taki terör saldırılarını kınayarak, şehitlere ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim