Haziran ayı başında yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Ahmet Hamdi Nayir, ilimizden törenle uğurlandı.
 

Vali Nayir, makamında görevden ayrılış işlemlerini tamamlayarak, Bilecik Valiliği vekaleti görevini, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı'ya bıraktı. Daha sonra Vali Konağına geçen Nayir, eşi Münevver Nayir ile birlikte düzenlenen vedalaşma törenine katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelen 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, Baro Başkanı Halime Aynur,  vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ile siyasi parti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli ile tek tek vedalaşan Vali Nayir, duygulu anlar yaşadı.

Vali Nayir, gazetecilere yaptığı açıklamada, görev yaptığı süre içerisinde Bilecik'in sevgisini hep yanında hissettiğini ifade ederek, “Bütün Bilecik'in ilgisine teşekkür ediyoruz. Burada 27 ay müddetince Bilecik'in sevgisini hep yüreğimizde ve yanımızda hissettik. Yapılacak işlerde yalnız kalmadık, gönül dostlukları kazandık. Çok uzağa gitmiyoruz, inşallah yine Bilecik ile olan gönül bağımız devam edecek. Yolu düşenler için Kütahya’da da bir kapınız olduğunu biliniz.

Buradan gelecek her güzel haberin bizi mutlu edeceğini bildirmek isterim. Sizlerin aracılığı ile bütün Bilecik halkına selam ve saygılarımı iletiyorum ve helallik istiyorum.” dedi. Vali Nayir, basın mensuplarıyla da vedalaştıktan sonra şahsi aracıyla Bilecik'ten ayrıldı.

Editör: TE Bilişim