Yıllardır vatandaşlar ve özellikle sürücüler tarafından şikayet konusu olan İl Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki beton dubaların kaldırılması sonrası Vali Dr.Kemal Kızılkaya açıklama yaptı.

Bölgeye gelerek beton dubaların kaldırılmasını inceleyen ve çevredeki esnaf ile de görüşmeler yapan Vali Kemal Kızılkaya yapılan çalışmaların kentin trafiğini rahatlatmak adına yapıldığını söylediği konuşmasında şunları aktardı:

“İl Emniyet Müdürlüğümüzdeydik. Kentimizin güvenliği başta olmak üzere trafik ile ilgili konularda her beraber bir sunum dinledik. Bu vesile ile kentte trafiği rahatlatma adına bir takım çalışmalarımızı başlatmış olduk. Bu çalışmalardan bir tanesi de Emniyet Müdürlüğümüzün önündeki bariyerlerin kaldırılması oldu.Bu vesile ile Emniyet Müdürlüğümüze,Trafik Şubemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Bütün vatandaşlarımıza trafik kurallarına uyma,emniyet kemeri takma,yaya geçitlerinde yayalara öncelik verme konusunda hassas ve dikkatli olmalarını rica ediyorum.Emniyet kemeri takma hususunda ve trafikte birbirimize saygılı olmaları noktasında hasiyetlerini rica ediyorum.”

Editör: TE Bilişim