Vali Tahir Büyükakın, ilimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının yanı sıra gazetemize de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Vali Büyükakın’a Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli de eşlik etti.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile Bilecik tarihine ve gündemine ilişkin görüşme gerçekleştiren Vali Tahir Büyükakın, gazetemizin 1970’li yıllarında çıkan bazı sayıları ile yine o yıllarda değişik isimler altında yayımlanan gazeteleri inceleyerek o dönemin gazetecilik faaliyetleri hakkında bilgi edindi.

Vali Büyükakın, gazetemizi ziyaretinde birçok konuya değinirken, özellikle 736.’sı gerçekleştirilen Söğüt Şenlikleri, Yenişehir yolu, yeni hastane, yeni kamu binaları yerleşkesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı çalışmaları, Bilecik’teki yapılaşma ve ağaçlandırma hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sohbet havasında devam eden görüşme ilimizin gündemine ve gelişimine ilişkin fikir alışverişleri ile son buldu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Özgür, Vali Tahir Büyükakın’a ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim