Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Mor Mavi Anaokulu'nu ziyaret ederek miniklerle biraraya geldiler.

Mor Mavi Anaokulu’nda gerçekleşen kahvaltı programına, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Nihat Can, Mor Mavi Eğitim Kurumları Sahibi Aliye Ayaz, Bağımsız Belediye Meclisi Üyesi Erdoğan Yeşil ve Mor Mavi Anaokulu öğrencileri katıldı.

Miniklerle yakından ilgilenen  Vali Büyükakın, “Güne çocuklarla, onların tertemiz dünyalarına misafir olarak Mor Mavi Anaokulu'nda başladık. Her birinin gözlerindeki o ışıkla dünyayı daha da aydınlatacaklarına eminim.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Nihat Can ise çocukların hayattaki en değerli varlığımız olduğunu belirterek ,”Onları geleceğe hazırlamak bizler için vazgeçilmez en önemli görevlerden birisi. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan Mor Mavi Anaokulu İşyeri sahibi Aliye Ayaz ve hocalarımıza davetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. En büyük yaşam kaynağımız, minik yavrularımıza başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim