Vali Tahir Büyükakın, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği ve büyük önem verdiği “Halk Toplantılası” Cumhuriyet Mahallesi Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirdi.

Vali Yardımcısı Mehmet Tasdöğen, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili müdürlerin kendisine eşlik ettiği toplantıda vatandaşların öneri, talep ve sorunlarını birebir dinleyen Vali Büyükakın “Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızın istek ve taleplerini birebir dinlemek, sorunların çözüme ulaştırılması sağlamak, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesidir.” dedi.

Vatandaş odaklı yönetim yaklaşımına önem verdiğini ve bu yaklaşımla hizmetlerin yönlendirildiğini ifade eden Vali Büyükakın toplantıya büyük ilgi gösteren tüm vatandaşlarla birebir ilgilendi. Vatandaşlar "Valimiz sözde değil özde bizimle ilgileniyor. samimiyeti ve çözüme yönelik sözleri bizlere güven verdi rahatlattı. Yapılmış olsun diye değil gerçekten fayda sağlayan bir toplantı oldu" diyerek Vali Büyükakın'a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim