İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Bilecik İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda Vali Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve kurum müdürleri katıldı.

"Ekonomik, verimli ve hızlı iş üretme sistemlerini gözden geçirerek çalışmalarınızı planlamanız, iş sürecini sürekli iyileştirme anlayışı içinde çalışmanızı bekliyorum" diyen Vali Büyükakın işlerin sistematik biçimde işlemesi noktasında tüm birimlerin hassasiyet göstermesi talimatını verdi. Vatandaşların tüm il müdürlerine ulaşması için herhangi bir engelin olmaması hususunda müdürleri daha titiz davranması yönünde uyaran Vali Büyükakın " vatandaş en alttan en üste kadar hepimize istediği anda ulaşacak. Bizim vatandaşa hizmet etmekten başka işimiz yok. Vatandaşın size ulaşamaması gibi bir durumu kabul etmiyorum" diyerek il müdürlerini kurumlarını sürekli iyileştirmesi yönünde uyardı. "Hepimiz bu devletin ekmeğini yiyoruz. Bu konuda kazancınızın helal olmasına ayrıca dikkat etmelisiniz" dedi.

Tüm müdürleri yeni dönemin gerekliliklerine uyma ve işleyişi aksatmadan devam ettirmesi konusunda uyaran Vali Büyükakın "vatandaş odaklı, çözüm odaklı, hukuka uygun, haram helal bilerek çalışmak için elimizden gelenin fazlasını göstermekle yükümlüyüz" diyerek il müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim