Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un kendisine eşlik ettiği ziyarette eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini temenni eden Vali Büyükakın, okulun toplantı salonunda gerçekleşen törende öğrencilerle biraraya geldi.

Eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan Vali Tahir Büyükakın “sizler bizlerin, ailelerinizin, bu vatanın en değerlilerisiniz. Sizin eğitiminiz, yaşam koşullarınız bizler için önemli. O nedenle okullarımızda güvenlik konusuna büyük bir titizlik gösteriyoruz. Emniyet ve Jandarma güçlerimizle birlikte sizlerin daha iyi koşullarda, daha güvenli şekilde okula ulaşmanızı sağlıyoruz, müdürlüğümüz ve okul aile birliklerimizle birlikte kantinlerimizi denetliyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz” dedi.

Öğrencilerle sosyal yaşam üzerine de sohbet eden Vali Tahir Büyükakın, gençlere yaşamın siyahlıklarını görerek umudunuzu, enerjinizi kaybetmeyin. Siyahlardan daha çok beyaz kısım var. Giydiğiniz, yediğiniz, oturduğunuz ev, kullandığını telefon markası bunların hepsi önemsiz. Önemli olan hayatı tüm yönleri ile huzurla, insanı vasıflara bağlı olarak yaşamanız diyerek öğrencilere ve öğretmenler yeni dönemde başarılar diledi.

Program Vali Büyükakın’ın öğrencilerle sohbeti ile son buldu.

Editör: TE Bilişim