Vali atamalarına ilişkin kararname ile yaklaşık 3 ay önce ilimize atanan ve Bilecik’te çok sayıda ziyaret gerçekleştiren Vali Bilal Şentürk; Özel Kalem Müdürü Gülbin Işık ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli ile  gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile istişarelerde bulundu.

“3. OSB BİZİM İÇİN ŞANS AMA KALİFİYE ELEMAN İHTİYACIMIZ VAR”

Bilecik’e geldiği kısa süre içerisinde hız kesmeden gerçekleştirdiği ziyaretler ve çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Şentürk, Bilecik sanayisi ile ilgili olarak, “İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli sanayi anlamında doldu.Sanayi artık  Bilecik’e doğru kayıyor. İlimize gelecek olan sanayiciler arasında da seçici davranacağız. Diğer yandan 3. OSB de bizim için büyük bir şans oldu fakat Bilecik’te kalifiye eleman sıkıntımız olduğu da bir gerçek”dedi.

BİLECİK HALKININ BENDEN BİR TEK İSTEĞİ VAR O DA YENİŞEHİR YOLU

Bilecik halkından kendisine en çok gelen talebin Yenişehir Yolu’nun tamamlanması olduğunu dile getiren Vali Şentürk, “Yenişehir yolu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Daha önce Bilecik’te Karayolları Şefliği yapmış olan şu anki Bursa Bölge Müdürü ile bölgeyi ve konuyu iyi bildiği için bir görüşme de yaptık. Müteahhide olan borç ödendi. Vatandaşımızın da genel olarak benden istediği şey Yenişehir Yolunun tamamlanması. Bu konuyla da özel olarak ilgileniyoruz”ifadelerine yer verdi.

“SEÇİMLERDE BİR SIKINTI YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Yaklaşan 31 Mart seçimleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Vali Şentürk, “Bilecik huzurlu bir il. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Seçim güvenliği konusunda da arkadaşlarımızla biraraya gelerek bir toplantı düzenledik. Şimdiden seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Şentürk ve beraberindekilere teşekkür eden gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’a Vali Şentürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilişim