İlimize yeni atanan Vali Bilal Şentürk,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile ilimizde faaliyet yürüten basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Polisevi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda basın mensupları ile buluşan Vali Bilal Şentürk, tüm basın mensuplarının tek tek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklarda göreve başlamanın gururunu yaşadığını bir kez daha yeniledi. Bilecik’i yeni yeni tanımaya çalıştığını belirten Vali Şentürk, Ertuğrul Gazi’nin ocağı Söğüt’te yaptığı gezi hakkında da kısa bilgiler paylaştı.

Diğer yandan Vali Şentürk, kamu yararını en üst noktada tutma anlayışı içerisinde hareket edeceğini söylerken, Kaymakamlık yaptığı dönemlere ilişkin bazı tecrübelerini paylaştı.İdareciliğin önemine de değinen Vali Şentürk, “memleketin en ücra yerinde de olsa sıkıntısı olan vatandaşın yardımına koşmamız gerekiyor. Gerçek idarecilik bunu gerektirir. Bunun için de iyi bir teşkilatlanma kurmamız gerekiyor. Bu anlamda basın mensubu arkadaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Bizlere rehber olmaları gerekiyor.”dedi.

Editör: TE Bilişim