VakıfBank; sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, uygun faiz oranı ve vadeler ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor. 

Pek çok ilde ticaret ve sanayi odalarıyla yaptığı protokollerle, oda üyelerine uygun kredi fırsatları sunan VakıfBank, bu kez de Bilecik Ticaret Odası'yla güçlerini birleştirdi. VakıfBank Şube Müdürü Yıldıray ÇINAR  ile Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Fevzi UZUN ’nun katılımıyla Bilecik Ticaret Odası’nda düzenlenen törende imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine; finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, içerisinde cazip seçeneklerin yer aldığı, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi seçenekleri sunuluyor.

VakıfBank protokol kapsamında, Bilecik Ticaret Odası üyelerine 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisini %1.10’dan başlayan, 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisini ise %1.19’dan başlayan faiz oranları ile sunuyor. Oda üyeleri; imzalanan bu protokolle, uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST kampanyası kapsamında işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecekler. Ayrıca protokol kapsamında oda üyeleri için nakdi, gayri nakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri de yer alıyor.

 

Editör: TE Bilişim