Cumhuriyet Mahallesi Üzümlü Sokak’ta oturan vatandaşlar Belediyenin kendilerine hizmet getirmemesinden şikayetçiler. Genelde Erzurumluların ikamet ettiği sokakta, çöplerinin toplanmadığını, molozların kaldırılmadığını söyleyen vatandaşlar, “Başkan seçim öncesi oy için mahallemize gelmesin.” diyorlar. Daha önce çöplerinin toplanmadığını ve molozların yollarını kapattığını belediyeye bildirdiklerini söyleyen Gülail Yıldırım, hiçbir yetkilinin sorunlarını çözmediğini, kendi imkanlarıyla yolu kapatan molozları kaldırdıklarını ifade etti. Yıldırım, iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Selim Yağcı’nın mahallelerine bir kazma bile vurmadığını iddia etti.


Sokakta oturan bir diğer vatandaş Günal Aslan da, sokaklarından görülen buz pateni pistini göstererek, “Gitti oraya buz pateni yaptı, Edebali’ye yol yaptı, önce buraları yapsın, sonra gitsin onları yapsın. Seçimler olacağı zaman, oy için buraya geliyor hemen. Buraya hiçbir şey yaptığı yok.” şeklinde tepkisini dile getirdi.


Vatandaşlar, sokaklarında uzun süre toplanmayan çöpleri hayvanların karıştırdığını ve çevreye saçılan pisliklerin mahalle halkının sağlığı için tehlike oluşturduğunu, ayrıca molozlar nedeniyle kapanan yollarında araçların dönemediğini bu sebeple zorluk yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden sorunlarına bir an önce çözüm bulmalarını istediler. 


Editör: TE Bilişim