İl Emniyet Müdürlüğü ve KOM ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonda Bozüyük’te 5295 gram uyuşturucu ile yakalanan şüpheliler Emniyet’teki sorgularının ardından Bozüyük Adliyesi’ne sevk edildi.

Bozüyük’te geçtiğimiz gün gece saatlerinde polisin “dur” ihtarına uymayan iki araç kaçmaya başladı. Güvenlik güçleri aracın birini yol kenarında yakaladı diğerini ise ilçe merkezinde bulunan kavşakta aracın önünü keserek durdurabildi. Bu sırada polis aracı ile şüpheli araç çarpıştı. Gözaltına alınan E.Y(34),F.B(28),F.Y(34),A.K(25),E.N(24) isimli şahısların araçlarında yapılan aramada 5294 gram esrar ele geçirildi. Bugün Bilecik Emniyeti’nde sorgulanan şüpheliler sorgularının ardından Bozüyük Adliyesi’ne sevk edildi. Bilecik Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Uyuşturucu Madde Ticareti yapın şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 04.01.2017 günü Bozüyük İlçesinde gerçekleştirilen operasyonda;


246 adet Fişek tabir edilen satışa hazır vaziyetteki kilitli poşet içerisinde 1737 gram kubar esrar maddesi,
5 ayrı poşet içerisinde 3557 gram kubar esrar maddesi olmak üzere, Toplam 5294 gram ağırlığında Kubar Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup konu ile ilgili olarak;

E. Y.( 34), F.Y (34), E.N. (24), A. K.(25) ve F. B. (28) isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

E. Y.( 34), F.Y (34), E.N. (24), A.K.(25) ve F.B. (28) isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan yasal işlem yapılarak şahıslar 06.01.2017 günü mevcutlu olarak Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Denildi.

Editör: TE Bilişim