Gölpazarı ilçesinde, 5 ay önce cezaevinden çıkan ve kendisini "uyuşturucu baronu" olarak tanıttığı iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma ve Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada bir şahsın Gölpazarı ilçesinde kurulan meyve-sebze pazarında uyuşturucu satışı yaptığı ihbarı alınması üzerine harekete geçildi.

İlçede kendini ‘uyuşturucu baronu benim’ diyerek tanıttığı iddia edilen Tuncay K. (35) Jandarma ekiplerin, yaptıkları fiziki takip sonucunda suçüstü yakaladı. Jandarma ekipleri şahsın üzerinde yaptıkları aramada 3,66 gram metamfamin madde, satışa hazır poşet içerisinde 67,88 gram Kubat esrar ve uyuşturucu satışından elde ettiği düşünülen 6500 TL nakit paraya ele geçirdi. Şahsın evinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ile 15 adet 9 mm lik tabancaya ait mermiler el koyuldu.

İlçe Jandarma karakoluna götürülen şahıs ifadesinin ardından Gölpazarı adliyesine sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Bilecik M tipi ceza evine sevk edildi.

Tutuklanan Tuncay K. 5 ay önce Covid-19 nedeniyle denetimli olarak cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim