Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleriyle daha sık bir araya gelebilmek, sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerinde bulunmak ve konunun muhatabı kamu kurum ve kuruluşların alanına giren konularla ilgili görüş ve önerileri kendilerine aktarmak ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla üyelerin, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin teşrifi ile 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü Gölpazarı İlçesinde “Bilecik TSO Üye Buluşmaları” toplantısı düzenledi.

Toplantıya; Gölpazarı Belediye Başkan Vekili Cengiz Şen, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, KOSGEB İl Müdürü Kadir Er, Sertkaya Metal Makina LTD. Şti. Oğuz Sert, Gölpazarı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli, Gölpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fevzi Şen, Gölpazarı ve Yenipazar ilçesinde faaliyet gösteren TSO üyeleri katıldı.

Toplantı öncesinde Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Gölpazarı Belediye Başkan Vekili Cengiz Şen ve Yenipazar Belediye Başkanı Sayın İlhan Özden’i makamlarında ziyaret ederek, gerçekleştirilen sohbet ardından hediye takdiminde bulundu.

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, “Bilecik TSO Üye Buluşmaları toplantıları ile amacımız üyelerimizle daha sık bir araya gelebilmek, üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerinde bulunmak ve konunun muhatabı kamu kurum ve kuruluşlarımızın sahasına giren konularla ilgili görüş ve önerileri kendilerine aktarmak ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a, KOSGEB İl Müdürü Kadir Er’e, Sertkaya Metal Makina Ltd. Şti. Oğuz Sert’e yapmış oldukları sunum ve bilgilendirmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. İlk toplantımızı Söğüt ve İnhisar ilçelerimizde faaliyet gösteren üyelerimizin yoğun katılımları Söğüt’te gerçekleştirmiştik. İkinci toplantımızı da Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerimizde faaliyet gösteren değerli üyelerimizin katılımları ile düzenlemiş olduk. Toplantılarımızı önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de düzenlemeyi planlıyor, teşriflerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim