10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizde çeşitli kurum ve kuruluşlarının yö
netici ve temsilcileri gerek gazetemize ziyaretleri ile gerekse gönderdikleri kutlama mesajı ve çiçekler ile günümüzü unutmadılar.

Vali Süleyman Elban Polisevi’nde verdiği kahvaltıda ilimizde faaliyet gösteren basın çalışanları ile biraraya geldi. Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Halil Eldemir,İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı gazetemize kutlama mesajı gönderdiler.


2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç kutlama mesajı gönderip ayrıca telefon ile arayarak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.


Gazetemize ziyaret gerçekleştirerek 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, CHP ve MHP il genel meclisi adına Osman Varolu ile Turgay Yılmaz, Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil,  AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Güvenlik-İş Bilecik İl Temsilciği adına Selahattin Ceyhan, Mali Müşavir  Hüseyin Şensoy, Avukat Emin Yağcı, Garanti Bankası eski Müdürü şuan Kütahya’da Garanti Bankası Müdürü olan Hüsnü Bayrakçı, İHH Şube Başkanı Şemsettin Yıldırım,  çalışmalarımızda başarılar dileyerek beraberce hatıra fotoğrafı çektirdiler.


CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bozüyük CHP Belediye Merclis üyesi İsmail Yemen, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhamiÇınar, İlim Yayma Cemiyeti Müdürü Mehmet Turan,Bilecik Amatör Kulüpler Başkanı Nusret Tosun,Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, eski CHP Milletvekili Tayfur Ün telefon ile arayarak çalışmalarımızda başarı dileklerini ilettiler. Yine bizleri unutmayıp gazetemize çiçek gönderen, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bem-Birsen Bilecik İl Başkanlığı ve Altıner Yürümez, Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.









Editör: TE Bilişim