Şeyh Edebali Üniversitesi Pelitözü Sosyal Tesisleri’nin restaurant bölümü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılışa, Vali Tahir Büyükakın, 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğ. Tanju Selçuk Yücel, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hacı Mehmet İnce, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay, Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan, kurum müdürleri, siyasi temsilcileri ve üniversite personeli katıldı.

Açılışta basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Rektör Taş, bu güzel tesisi Bilecik’e kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve tesisin Üniversite camiasına ve tüm Bilecik halkına hayırlı olmasını diledi.

Daha önce iki kez ihaleye çıkan tesis, üçüncü seferinde pazarlık usulü ile alıcı buldu. Bilecik'n tecrübeli işletmecilerinden  Mehmet Fatih Yücel’in işletmesini aldığı restaurant bölümünde, ilimize özgü farklı yöresel lezzetler sunulacak.

Bilecik’in başlıca mesire yerlerinden Pelitözü Gölpark’ın kıyısında yeralan tesisten Üniversite personelinin yanı sıra Bilecik halkı da faydalanabilecek. Haftanın 7 günü hizmet verecek tesiste Üniversite personeline %20 indirim uygulanacak.

Tesisin üst kısmı ise Üniversitenin misafirhane bölümü olarak kullanılacak. Henüz hizmete girmeyen misafirhane bölümü, hazırlıkların tamamlanmasının ardından faaliyete geçecek. Halka da açık olacak alanda, diğer üniversitelerden gelecek misafirler de konaklayabilecek.

Editör: TE Bilişim