Şeyh Edebali Üniversitesi ve Özel Bilecik Edebali Etüt Merkezi arasında imzalanan protokol üniversiteli ve liseli gençleri bir araya getirecek.

13 Ocak Perşembe günü Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Eğitim Merkezi Müdürü Kerem Fırat Yıldız tarafından imzalanan protokolle ilgili Eğitim Merkezi Müdürü Fırat Yılmaz yaptığı değerlendirmede imzalanan protokolün hem üniversitenin akademik personelinden yardım almak hem de öğlecileri çeşitli alanlarda bir araya getirip kaynaştırmak olduğunu ifade etti. Fırat bu çalışmanın öğrencilerimize ileride mesleki anlamda yardımcı olacağını düşünüyoruz dediği açıklamasında şunları aktardı:

                                          

“Etüt merkezi olarak akademik başarının yanında biz sportif, sanatsal ve bilimsel etkinliklere de yer vermeye çalışıyoruz. Çünkü böyle bir yaklaşımın eğitimde başarıyı daha kolay bir şekilde yakalayacağına inanıyoruz. Bu yüzden de geçtiğimiz ay içerisinde diğer etüt merkezleri ile futbol, voleybol ve basketbol maçları organize ettik. Bunun yanında Şeyh Edebali Üniversitesi’nin akademik imkânlarından faydalanmak istiyoruz. Bu bağlam da üniversite ile bir protokol imzaladık. Onların bize sağlayacağı şeylerde var tabiki üniversitenin kütüphanesi, spor salonları, halı sahası aynı zamanda öğrencilerin kulüpleri var biliyorsunuz. Bu öğrenci kulüplerinde yapılan bazı çalışmaları da ortaklaşa yürütmek istiyoruz. İhtiyaç duyduğumuz zamanlarda üniversitenin akademik personelinden yararlanmak öğrencilerimizin mesleki gelişimi açısından onlardan destek almak adına böyle bir protokol imzaladık. Üniversitenin imkânları bu anlamda çok zengin aslında buradaki öğrencilerle oradaki hem akademik hem de üniversiteli öğrencilerle kaynaştırıp oradaki ortamı da öğrenmelerini sağlamak istiyoruz. Bu imzalanan protokolün öğrencilerimize ileride mesleki anlamda yardımcı olacağını da düşünüyoruz. Ayrıca, Özel Bilecik Edebali Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’nin sunduğu hizmetlerden faydalanmak isteyen üniversite personeli ve birinci derece yakınları ile referans oldukları öğrencilere belli oranda indirim yapılacak.”

Editör: TE Bilişim