Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ülküye Dudu Gül’ün koordinatörlüğünü üstlendiği, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirilen ve BEBKA tarafından desteklenen TR/41/19/FZD/005 numaralı “Medikal Simülasyon Eğitim Merkezi Fizibilite Raporu Hazırlanması” isimli proje tamamlandı.

Hazırlanan fizibilite raporuna göre ;Üniversite bünyesinde kurulması planlanan Medikal Simülasyon Eğitim Merkezi; sağlık eğitimi alan öğrencilerin eğitiminin yanı sıra bölge halkına sağlık hizmeti sunan sağlık personelinin hizmet kalitesi ve yetkinliği için de önemli bir merkez olacak. İlimiz ve bölgemizdeki diğer kentlerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmet kalitesi ve yeterliliğine önemli katkılar sunacak olan merkez, Üniversite eğitim ve sağlık vizyonu için de önemli bir rol oynayacak.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, hazırlanan raporun üniversiteye, Bilecik’e ve bölgemize hayırlı olmasını diledi. Doç. Dr. Ülküye Dudu Gül’ü hazırlanan projeden dolayı kutlayan Rektör Beydemir, projeyi destekleyen ve katkı sağlayan bütün paydaşlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim