2012 yılının başında hizmet vermeye başlayan Nuga Best termal masaj yatağı tanıtım merkezi, her gün yüzlerce Bilecikliye ücretsiz masaj hizmeti veriyor.
Nuga Best Termal Masaj Yatağı, Uzakdoğu’nun geleneksel tıbbi bilgeliğini, en yeni tıp yöntemleriyle birleştirerek müşterilerinin hizmetine sunuyor. Kronik kas-kemik ağrıları, aşırı kilolar, tansiyon problemleri, kronik yorgunluk gibi çok çeşitli rahatsızlık için alternatif bir tedavi yöntemi olan termal masaj yatağı, Bileciklilerden tam puan alıyor.

Her gün saat 08.00’den 17.00’ye kadar hizmet veren merkezde, günde 150 ila 300 kişiye masaj hizmeti veriliyor. Ücretsiz olan masaj, bir uzmanın kontrolünde yapılıyor ve 37 dakika sürüyor. Tamamen otomatik olan yatağa yattığınızda kilonuzu belirleyen cihaz, bünyenize uygun masaj basıncını seçip; akupunktur, akubasınç, moxibustion, kızıl ötesi ışınlar ve kayropraktik yöntemleri ile komple bir masaj deneyimi yaşatıyor. Hastalara da sadece masajın keyfini çıkarmak kalıyor.

Tepebaşı Mevkii, Kozabirlik karşısında hizmet veren merkezde 13 yatak bulunuyor. Bu güne kadar 120 yatak satışı yaptıklarını söyleyen Nuga Best Bilecik Şube Müdürü Tuncay Alcı, Bileciklilerin yatağa gösterdikleri ilgiden oldukça memnun olduklarını söylüyor. Güney Kore merkezli bir şirket olan Nuga Best, birkaç ay içerisinde Söğüt ve Gölpazarı’na da şube açacak ve bu şubelerde de ücretsiz masaj hizmeti verilecek.

Editör: TE Bilişim