Osmaneli ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi 22. ve 23. dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan adayı Hayati Zat’a destek için Osmaneli’deydi. Tüzün, 30 Mart yerel seçimlerde en iddialı adayın CHP’nin adayı Hayati Zat’ın olduğunu söyledi. 2009 seçimlerindeki adayları Hayati Zat ile yeniden seçime girdiklerini ve bu sefer Osmaneli belediyesini CHP’nin kazanacağına inandığı belirten Tüzün, adayları Hayati Zat’ın temiz dürüst ve çalışkan bir aday olduğunu sözlerine ekledi.

CHP Osmaneli İlçe Örgütü ve partililer bir araya gelirken, toplantıya; CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Hayati Zat, İl Genel Meclisi Üyesi adayları Adem Ertuğrul, Arif Erdoğan, Belediye Meclisi Üyesi adayları katıldı.


Daha sonra CHP Osmaneli İlçe Örgütü ve adaylarla birlikte Medetli, Soğucakpınar ve Selçuk Köylerini ziyaret eden Yaşar Tüzün, bu köylerde yapmış olduğu konuşmalarda mevcut iktidarı eleştirerek; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerin sadece bir yerel yönetim seçimi olmadığını, bu seçimlerin mevcut iktidara bir sarı kart gösterme seçimi olduğunu ifade etti.

İlçe esnaflarını, Osmaneli 3 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi’ni ve Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nü ziyaret eden Tüzün’e, Kulüp Başkanı Mustafa Öktem tarafından katkılarından dolayı plaket verildi.


 

Editör: TE Bilişim