Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yenilenen İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı’nın Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

“20 yıl önce bize yapılan haksız uygulamaya karşı Bilecik halkı nasıl cevap verdiyse bugün de İstanbul’da aynı cevap verilmiş, hak yerini bulmuştur. Herşey Çok Güzel Oldu” diyen Tüzün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yeniden seçim kararı alındığından bugüne kadar İstanbul’dayız. Büyük bir gayretle, partili partisiz herkes ile birlikte vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık, başardık. Gerçekleşen seçimde bizlere destek veren İstanbul’daki Bilecik’li hemşerilerimize ve tüm derneklerimize çok teşekkür ediyorum. Bilecik’ten İstanbul’a gelerek çalışmalarımıza destek veren CHP ve İYİ Parti Bilecik İl Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Yöneticilerimize ve tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 20 yıl önce bize yapılan haksız uygulamaya karşı Bilecik halkı nasıl cevap verdiyse bugün de İstanbul’da aynı cevap verilmiş, hak yerini bulmuştur. Herşey Çok Güzel Oldu.. Daha da güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim